Donacion pa Para

MR-REHAB-logo-white

Aktualisht, ne nuk kemi një hapësirë të përkohshme për ruajtjen e mallrave të madhësisë së madhe. Sot, ne po pranojmë artikuj që mund të ruhen në zona rezidenciale të rregullta ku jetojnë anëtarët e Drejtorisë Ekzekutive të Qendrës së Rehabilitimit Mëmë Tereza.

Gjatë 2-3 muajve të ardhshëm, fondacioni do të blejë një magazinë me kapacitet të madh dhe do të jemi të lumtur të pranojmë një gamë të gjerë pajisjesh të nevojshme për Qendrën e Rehabilitimit Mëmë Tereza.

Ju lutemi të dërgoni dhuratat tuaja në qendër duke përdorur adresën vijuese:

Sergei V. Melnikov
Posta Shqiptare, Elbasan, ZP Nr.1–3001, Albania
Tel: +355 69 369 7078

Oleksander Zolotarev
Nova Poshta №3, Brovary, Kyiv Region, Ukraine
Ph: +38 067 793 9947

Gjatë këtyre ditëve, do të vlerësonim sinqerisht artikujt e mëposhtëm për qendrën tonë:

  • Laptopë. Shënim: Ne kemi nevojë për të pajisur një klasë kompjuterike për 36 fëmijë. Ëndrra jonë është të ofrojmë një laptop për çdo fëmijë që viziton qendrën. Sfera e biznesit dhe individëve të dhembshur është e gjerë, dhe ëndrra jonë ka potencial të materializohet.
  • Lojëra elektronike.
  • Syze realiteti virtual.
  • Dhurata nga shpirti juaj. Shënim: Mund të jepni bizhuteri për vajzat tona.
  • Rrëzëza për fëmijë.
  • Do të ishim shumë mirënjohës për artikuj me histori interesante të origjinës së tyre, të cilat mund të shiten përmes ankandeve tona bamirëse.