Donacion

MR-REHAB-logo-white

Ne, si fëmijë me aftësi të kufizuara që kemi përjetuar humbjen e duarve, këmbëve, ose të dyja, kemi pësuar tragjikisht nga konfliktet në Rusi dhe Ukrainë. Me modesti, ju lutemi për mbështetjen tuaj në themelimin e Qendrës Ndërkombëtare të Rehabilitimit “Nënë Tereza” në Shqipëri, një strukturë e dedikuar kujdesit dhe rehabilitimit tonë.

Për të dhënë kontributin tuaj, keni mundësinë të bëni donacione të vogla përmes sistemit PayPal në llogarinë e përcaktuar të The Soul of Ukraine Foundation, Inc., një organizatë bamirëse amerikane e besuar me menaxhimin e Qendrës së Rehabilitimit.

Boy with a prosthetic hand

Për donacione më të mëdha, mund të dërgoni një çek bankar në emër të The Soul of Ukraine Foundation, Inc., në adresën e mëposhtme:

Sergei V. Melnikov
Posta Shqiptare, Elbasan, ZP Nr.1–3001, Albania
Tel: +355 69 369 7078

Ju lutemi, vini re se çdo donacion i bërë Fondacionit “Shpirti i Ukrainës” (The Soul of Ukraine Foundation, Inc.) brenda Shteteve të Bashkuara ose nga qytetarët dhe institucionet amerikane kualifikohen për përjashtim tatimor sipas Seksionit 501(c)(3) të Kodeksit Tatimor të Brendshëm të Shteteve të Bashkuara.

Raportet financiare të detajuara dhe buxheti i Qendrës së Rehabilitimit janë të disponueshme për shqyrtim publik [këtu].

Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkoni informacione të tjera lidhur me donacionet, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni nëpërmjet emailit te: