Mbledhjen e Fondeve

MR-REHAB-logo-white

Të nderuar Donator,

Ju shkruajmë me një ndjenjë të urgjencës dhe një angazhim të palëkundur ndaj viktimave të pafajshme të një lufte që ka lënë një shenjë të thellë në jetën e fëmijëve ukrainas. Si përfaqësues të Qendrës Ndërkombëtare për Rehabilitimin, e quajtur në emër të Nënë Terezës, ne vëmë përkushtimin tonë në shërimin e plagëve të luftës duke ofruar kujdes të plotë, mbështetje dhe rehabilitim për fëmijët që kanë mbetur me aftësi të kufizuara si rezultat i konfliktit të shpërthyer nga Rusia në Ukrainë.

Pasojat e tmerrshme të konfliktit armiqësor kanë ndikime të gjera dhe prekin anëtarët më të pambrojtur të shoqërisë. Qendra jonë, e vendosur në Shqipëri, shërben si një dritare shprese për fëmijët që kanë përjetuar dhimbje dhe vuajtje të padukshme. Ne besojmë se çdo fëmijë meriton një mundësi për të rikthyer fëmijërinë e tyre, për të rigjetur pavarësinë dhe për të rindërtuar jetën e tyre përballë sfidave.

Përmes përpjekjeve tona të palodhshme, synojmë të ofrojmë një qasje të holistike në rehabilitim që përfshin shërimin fizik, psikologjik dhe emocional. Ekipi ynë i përkushtuar punon pa mëshirë për të siguruar që çdo fëmijë të marrë kujdesin individualizuar që ata kanë nevojë për të tejkaluar aftësitë e tyre fizike dhe për të rikthyer vendin e tyre të drejtë në shoqëri.

Gjirafa e shërbimeve tona përfshin një gamë të gjerë ndërhyrjesh, duke përfshirë terapinë fizike dhe profesionale, këshillimin psikologjik, mbështetjen arsimore dhe programet e integrimit social. Ne fuqizojmë fëmijët për të zhvilluar aftësitë e tyre, për të maksimizuar potencialin e tyre dhe për të kultivuar një ndjenjë të përkushtimit në një botë që shpesh e injoron luftën e tyre.

Megjithatë, ne nuk mund të arrijmë këto qëllime pa mbështetjen e çmuar të donatorëve të përkushtuar. Është përmes dashurisë suaj që jemi në gjendje të qëndrojmë dhe zgjerojmë programet tona jetike, duke siguruar që asnjë fëmijë të mos lihet pas dore në përpjekjet e tyre për një të ardhme më të mirë.

Duke qëndruar me ne në solidaritet, ju mund të bëheni një katalizator për ndryshim dhe të japni një shpresë të gjallë për këto shpirta të rinj të guximshëm që kanë pësuar tmerrin e luftës. Donacioni juaj, pavarësisht nga madhësia, do të ketë një ndikim të gjatë në jetën e shumë fëmijëve dhe familjeve të tyre, duke riçliruar dritën e mundësisë ndërmjet errësirave që kanë përjetuar.

Ju lutemi të konsideroni vënien e një donacioni te Qendra Ndërkombëtare për Rehabilitimin, e quajtur në emër të Nënë Terezës. Së bashku, le të kalojmë kufijtë, të shfaqim dhembshuri dhe të investojmë në të ardhmen e këtyre fëmijëve të fortë që përfaqësojnë shpirtin i pandërprerë të Ukrainës.

Për të kontribuar në këtë qëllim të lartë, ju lutemi vizitoni ankandin tonë të bamirësisë ose na kontaktoni direkt në soulofukrainealbania@gmail.com. Ne jemi në dispozicion për të adresuar çdo pyetje ose për të dhënë informacione të mëtejshme që mund të keni nevojë.

Faleminderit për mbështetjen tuaj të palëkundur dhe për bashkimin në misionin tonë për të shëruar, për të fuqizuar dhe transformuar jetët e fëmijëve ukrainas të prekur nga lufta. Së bashku, ne mund të ndryshojmë dhe të krijojmë një të ardhme më të ndritshme për këto shpirta të rinj të guximshëm.

Me mirënjohje të thellë,

Sergey Melnikoff signature

Sergey Melnikoff
Themelues dhe President