Ekipi Ynë

MR-REHAB-logo-white

Bordi Mbikëqyrës

His Holiness Filaret
Shenjtëria e Tij Filaret

Heroinë e Ukrainës. Themelues i Kishës Ortodokse Ukrainase. Patriarku i Kyivit dhe të gjithë Rusisë dhe Primate i Kishës Ortodokse Ukrainase. Patroni Zyrtar i Shpirtit të Ukrainës, një Fondacion Bamirësie Ndërkombëtar.

Miroslav Vantuch
Dr. Miroslav Vantuch

Kryetar i Bordit Mbikëqyrës. Heroinë e Ukrainës. Akademik. Një Koreograf Legjendar Ukrainas. Artist Popullor i Ukrainës. Drejtor Artistik i Ansamblit Kombëtar Folklorik Ukrainas “Pavlo Virsky”.

Igor Kurilov
Igor Kurilov

Artist i Popullit i Ukrainës. Drejtor artistik i Korit Kombëtar të Ukrainës.

Pr Andrew
Pr. Andrew

Arkibishkup i Pereyaslav dhe Bila Tserkva. Kryetar i Çështjeve të Brendshme të Patriarkatit të Kyivit. Kryetar i Departamentit të Çmimeve të Shpirtit të Ukrainës, një Fondacioni Bamirësie Ndërkombëtar.

Eugen Savchuk
Dr. Eugen Savchuk

Heroinë e Ukrainës. Akademik. Artist Popullor i Ukrainës. Figurë Simbolike në Muzikën Moderne Ukrainase. Kryetar i Shoqatës Koreale të Ukrainës.

Maria Stefiuk
Dr. Maria Stefiuk

Heroinë e Ukrainës. Profesore. Artist Popullor i Ukrainës. Soprano e Drejtueshme e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit pas Taras Shevchenkos.

Eugen Stankovich
Dr. Eugen Stankovich

Heroinë e Ukrainës. Akademik. Artist Popullor i Ukrainës. Kryetar i Bashkimit Kombëtar të Kompozitorëve të Ukrainës.

Oksana Bilozir
Dr. Oksana Bilozir

Profesore. Artist Popullor i Ukrainës. Këngëtare e Njohur Ukrainase dhe Politikane. Ish-Ministre e Kulturës dhe Arteve të Ukrainës.

Drejtoria Ekzekutive

Të gjithë punonjësit e Drejtorisë Ekzekutive janë vullnetarë
Sergey Melnikoff
Sergey Melnikoff

Themelues dhe President i Qendrës për Rehabilitim “Nëna Teresa”. Heroi i Republikës Çeçene të Ichkerias. Themelues i Shpirtit të Ukrainës, një Fondacioni Bamirësie Ndërkombëtar.
SHBA

Alexander Zolotarev
Alexander Zolotarev

Drejtor i Departamentit Hi-Tech. Kontrollues i Përgjithshëm i Projekteve të Shtëpive. Anëtar i Komitetit të Auditimit. Përfaqësues Zyrtar i MT Rehab në Ukrainë.
Ukrainë

Tatiana Alexandrova
Tatiana Alexandrova

Drejtoreshë Artistike e Shpirtit të Ukrainës, një Fondacioni Bamirësie Ndërkombëtar. Kryetare e Komitetit i Auditimit. Kontabiliste e Licencuar në Shtetet e Bashkuara.
Portugalia

Anastassia Melnikov
Anastassia Melnikov

Presidente e “The Soul of Ukraine, Foundation, Inc.” Aktore Filmi Hollywood-ian.
SHBA

Vira Tomchuk
Vira Tomchuk

Anëtare e Komitetit të Auditimit. Muzikante dhe Kompozitore. Përfaqësuese Zyrtare e MT Rehab në Ukrainë.
Ukrainë

Oleg Avtomonov
Oleg Avtomonov

Drejtor i Laboratorit të Ankandit Bamirësor. Përfaqësues Zyrtar i MT Rehab në Ukrainë. Anëtar i Komitetit të Auditit.
Ukrainë

Alexander Kostetsky
Oleksandr Kostetskyi

Kryetar dhe Pronar i Agjencisë Recklama, një zhvillues i Burimeve Interaktive të “Shpirti i Ukrainës”, një Fondacion Bamirësie Ndërkombëtar.
Ukrainë

Bohdan Shumeiko
Bohdan Shumeiko

Zhvillues i Burimeve Interaktive të “Shpirti i Ukrainës”, një Fondacion Bamirësie Ndërkombëtar.
Ukrainë

Personeli i MT Rehab

Stafi sezonal i qendrës është rekrutuar nga vullnetarë. Shikoni seksionin e vendeve të lira.

vacant
Pozitë e Lirë/Vakante

Drejtor i Përgjithshëm.

Fedir Kuskovalskyi
Fedir Kuskovalskyi

Kryeinzgjënieri dhe Menaxher i Furnizimeve.
Ukrainë