Nëna Teresa

Qendër Ndërkombëtare
e Rehabilitimit për Fëmijët Ukrainas të Luftës

Nën Menaxhimin e The Soul of Ukraine Foundation, Inc.,
Një degë në SHBA e Fondacionit Bamirës Ndërkombëtar
“Shpirti i Ukrainës”

NUK KE NEVOJË PËR NJË ARSYE PËR TË NDIHMUAR NJERËZIT

Qendra Ndërkombëtare e Rehabilitimit të Nënë Terezës është e përkushtuar për qëllimin e nemes të transformimit të psikologjisë dhe pikëpamjes së fëmijëve ukrainas. Misioni i saj është të fuqizojë gjeneratën e ardhshme për të eliminuar koncepte si lakmia, korrupsioni dhe mungesa e zemërimit. Aspirimi ynë është që fëmijët tanë të tejkallojnë imazhin e tërhequrave ruse që kanë rrezikuar stabilitetin global me kërcënimin e pranishëm të apokalipsit bërthamor. Vlera e një individi nuk varet nga sasia e krahëve të tij, por nga intelekti, integriteti dhe kapaciteti i tij për empati.

Sergey Melnikoff
Themelues

Po ndërtojmë qendrën tonë nëpërmjet donacioneve dhe blerjeve nga një ankand bamirësie. Ndihmoni në ndërtimin e Shtëpisë Nënë Teresa në Shqipëri për fëmijët e dëmtuar ukrainas të luftës. Mirësia juaj mund të ndryshojë jetë!

MIRËNJOHJA JONË S'KA KUFIR

Para se të më gjykosh, përpjeku fort të më dashurosh, shiko brenda zemrës sate dhe pyet veten, a ke parë fëmijërinë time.

Fondacioni "Shpirti i Ukrainës" me krenari prezanton

NJË KOLEKSION PA BARAZI

Arti i fëmijëve nën bombat ruse

Fëmijët e Ukrainës tregojnë invadimin përmes artit

Stop The War by Eva Shammadova

Thirr një Samariten i Mirë

Ne shpresojmë të sigurojmë fëmijëve tanë proteza që ata kanë nevojë. Me ndihmën e një donatori jashtëzakërisht të mrekullueshëm, qofte ai një korporatë e shquar apo një individ me dhembshuri, ne mund të kthejmë këtë ëndërr në realitet.