Vende të lira pune

MR-REHAB-logo-white

Qendra e Rehabilitimit e quajtur në emër të Nënë Terezës për fëmijët ukrainas me aftësi të kufizuara po pranon aplikime nga vullnetarët për të punuar në qendrën tonë. Regjistrimi për individët që janë të interesuar të bëhen vullnetarë të qendrës është i hapur për vitin 2024. Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit të mëposhtme: soulofukrainealbania@gmail.com

Ju ftojmë vullnetarë për pozicionet vijuese:

 • Mësues vizatimi dhe kujdestar që flasin ukrainisht.
 • Mësues ekologjie dhe kujdestar që flasin ukrainisht.
 • Mësues edukate fizike, instruktor noti dhe kujdestar me njohuri bazike të gjuhës ukrainase.
 • Shef kuzhine.
 • Ndihmëshef kuzhine.
 • Ndihmës në kuzhinë.
 • Kontabil me njohuri të gjuhës angleze.
 • Paramedik dhe kujdestar.
 • Detyra e pastrimit.
 • Psikolog që flasin ukrainisht.
 • Specialist anglisht për punën me letra biznesi për dhuruesit. Preferohen njohuritë e gjuhëve evropiane.

 

Shënime:

 • Periudha minimale e kontratës për pozicionin e vullnetarit është 3 muaj.
 • Qytetarët ukrainas mund të qëndrojnë në Shqipëri pa vizë deri në 1 vit.
 • Hyrja në territorin e Qendrës së Rehabilitimit është e ndaluar me rreptësi për entuziastët e botës ruse dhe ata që quhen “rusë të mirë”.